Kunsthuis opent met Salon tentoonstelling

De voormalige kledingwinkel Spinnula aan het Brabantplein 40 in Uden, wordt voorlopig gebruikt door de Stichting Udense Kunstenaars. Zolang er nog geen nieuwe huurder gevonden is, mogen de kunstenaars de ruimte als kunstlocatie inrichten.

Het Kunsthuis wordt ingehuldigd met een bombastische expositie in de vorm van een z.g. “Salontentoonstelling”. De wanden van de ruimte worden van onder tot boven volledig behangen met de kunstwerken van Udense kunstenaars. Het belooft een vrolijke kakofonie aan kunst te worden, met een variëteit aan kunstvormen waar men eindeloos van kan genieten. Zo krijgt u alvast een voorproefje van de Atelier- en Kunstroute die in het derde weekend van september plaatsvindt.

Met de Salontentoonstelling wordt het Kunsthuis a.s. vrijdag 3 augustus om 19.00 uur officieel geopend. U bent dan allen van harte welkom. Vervolgens is de tentoonstelling in het Kunsthuis t/m 1 september te zien op vrijdagen van 11.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdagen zijn we open van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over STUK kunt u mailen naar:

info@udensekunstenaars.nl