Met +menu op atelierbezoek

UDEN - De 55+ers van het Plusmenu gingen deze maand op bezoek bij beeldend kunstenaar Nathalie Abbing. Belangstellenden hebben zich via het PlusMenu, dat gecoördineerd wordt door StichtingC, aangemeld voor een atelierbezoek bij één van de Udense kunstenaars. Eerder dit jaar was het Paul Bastiaan Mullaart die zijn atelier opende voor een rondleiding, boeiende gesprekken, koffie en natuurlijk iets lekkers. 

Xx-atelierbezoek
Met +menu op atelierbezoek

Bij Nathalie Abbing werden de bezoekers verrast met een nieuwe ontwikkeling in haar werk. 
Harrie van Schijndel: “Nu ik met pensioen ben heb ik eindelijk tijd voor dit soort dingen. Vroeger was ik architect dus ik heb zelf ook altijd gecreëerd en daardoor voel ik me verwant aan de beeldende kunst. Het fascineert me enorm hoe een kunstwerk tot stand komt en de gedachten die er achter liggen.” 
De volgende mogelijkheid om bij de kunstenaars in hun ateliers te kijken is tijdens de Atelier -en kunst route die de Stichting Udense kunstenaars, kortweg STUK, op 15 en 16 september organiseert. In het nieuwe jaar zal STUK ook weer met een nieuw programma komen voor het PlusMenu.www.stuk-uden.nl www.stichtingc.nl 

Voor meer informatie over STUK kunt u mailen naar:

info@udensekunstenaars.nl

Bankrekeningnummer: 3631.801.505 (Rabobank) ten name van STUK Uden
Correspondentieadres : Korenmijt 28, 5406 AN Uden Kamer van Koophandel nr. : 51110334