Zandsculptuur in Kunsthuis aan Brabantplein

UDEN – Sculptor Ariana van Rosmalen start vrijdag 9 augustus met het maken van een zandsculptuur in het Kunsthuis 1 aan het Brabantplein in Uden. In dit winkelpand houden de Udense Kunstenaars die verenigd zijn in STUK heel de maand augustus een zomerexpositie. 

Xx-flirten-in-zand-met-arianne
Kunstwerk van zand bij Bedafs Hofke van Arianne van Rosmalen

Ariana van Rosmalen is geen onbekende in Uden. Ieder jaar maakt ze een sculptuur bij de ingang van van minicamping Bedafs Hofke aan de Bedafseweg in Uden. Dit jaar geeft ze ook workshops voor kinderen en volwassenen. Wie Ariane in actie wil zien, is welkom in het Kunsthuis 1. Donderdag wordt het zand in de winkel gestort en de dagen daarna wordt het kunstwerk gevormd.

Informatie over STichting Udense Kunstenaars: STUK is een stichting waarbij een dertigtal Udense kunstenaars zijn aangesloten.

De doelstelling van STUK is:
- het publiek kennis te laten nemen van de hedendaagse kunst in al haar verschijningsvormen, in de regio Noord Oost Brabant.
- het verrichten van verdere handelingen, zoals het organiseren van tal van activiteiten, zoals kunstroutes, lezingen en andere activiteiten op het gebied van hedendaagse kunst voor volwassenen en kinderen, het publiek de gelegenheid geven tot aankoop van kunst en de toegang tot de kunst laagdrempelig maken.
Voor meer informatie over STUK kunt u mailen naar:

info@udensekunstenaars.nl

Bankrekeningnummer: 3631.801.505 (Rabobank) ten name van STUK Uden
Correspondentieadres : Muntmeester 97 5406 BA Uden Kamer van Koophandel nr. : 51110334

 


face tweet